Broodjes & Lunch Bezorgservice

knapperig bezorgd

 

Heeft u een belangrijke meeting met klanten of wilt u gezellig lunchen met collega’s op het werk? Kies dan voor gemak en een smaakvolle lunch.

Als u met een groep wilt lunchen dan zorgen wij dat er voor iedereen een pakketje klaarstaat met een heerlijke lunch! Ook hierbij maken wij het op maat, dus u kunt het gewenste lunchpakket zelf samenstellen.

Of wilt u uzelf of iemand anders verwennen met een verrassingsontbijt of lunch? Wij bezorgen heerlijke broodjes en lunch op de gewenste locatie. Vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Lekker de boer op?

Een stevige wandeltocht of een heerlijke fietstocht. Daar krijgt iedereen flinke trek van. Wat wil je dan nog meer dan een overheerlijk en voedzaam lunchpakket? Wij verzorgen ook complete lunchpakketten. Van eenvoudig tot luxe, van individueel tot samengestelde pakketten. Wij maken het zoals u het graag wilt en bezorgen het als u wilt nog op locatie ook.

Menukaarten

Bekijk hier onze menukaarten.

Wilt u uw bestelling doorgeven?

Bel ons dan op het onderstaande telefoonnummer. We voorkomen graag teleurstellingen. Daarom attenderen we u erop dat u uw bestelling minimaal 2 uur van tevoren aan ons doorgeeft. Grote en/of belangrijke bestellingen kunt het beste ruim van tevoren telefonisch aan ons doorgeven.

Back-To-Top