Geniet van sfeer

en een heerlijk broodje

 

De sfeervolle lunchroom in het centrum van Garderen, die ruimte biedt voor ca. 20 gasten, ademt sfeer en gemoedelijkheid uit. De vlammen van de steenoven geven een extra beleving tijdens uw lunchmoment.
Beleef gezellige warmte en sfeer tijdens uw bezoek.

img

 

Wat smaakt nu lekkerder dan een broodje met een verse ambachtelijke hamburger?
Een overheerlijke hamburger uit onze eigen keurslagerij, gebakken in de steenoven. De steenoven heeft een speciale steenbodem die langzaam warm wordt. In de gietijzeren pannetjes wordt uw heerlijke uitsmijter of omelet bereidt.

Menukaarten

Bekijk hier onze menukaarten.

broodjes-en-lunch-met-heerlijke-koffie-van-peeze

Koffie van Peeze

Laat u verrassen door onze smakelijke koffie van Peeze.
Peeze koffie staat in de Koffie Top 100 van 2015. Deze lekkere koffie is ook nog eens 100% gecertificeerde koffie: duurzaam én Fairtrade. En door het drinken van deze koffie helpt u de 4.800 koffieboeren die zijn aangesloten bij ons koffieproject op de Fero coöperatie in Ethiopië.
Dat is nog eens bewust genieten!

Schulp Vruchtensappen

Puur sap van heerlijk fruit! Krijgt u er al zin in? Een fles vol fruit! Vruchtensap van Schulp is een fles vol gezond fruit. Dit fruit is voornamelijk afkomstig uit de Hollandse boomgaarden. U kunt kiezen uit veel verschillende smaken.
Welke smaak u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Want Schulp vruchtensappen is gezond genieten!

biologische-sappen-van-schu
Back-To-Top