Lekker voor jou
of leuk als kado

Proef en ervaar ons assortiment van producten uit onze regio. Verwen je zelf met een heerlijke Telgter wijn of een gedroogde Veluwnaer worst. Onze regio producten worden ook vaak door onze klanten als verjaardagskado gegeven. U kunt kiezen uit klant-en-klare pakketjes, maar op verzoek stellen we ook een speciaal op uw wensen afgestemd kadopakket samen.

veluwnaer-streekproducten

Veluwnaer

Schuiteman is wars van eenheidsworst. Uit zijn drogerij komt zijn paradepaardje: vleeswaren die zo authentiek zijn dat hij er een merknaam aan verbindt: Veluwnaer. Zowel zijn Veluwse coppa (gemaakt van varkensnek), de ham, nagelhout (gedroogd vlees uit de bil van de koe) en de metworst zijn ermee in aanraking geweest. De coppa droogt vijf, de ham minimaal negen maanden. De nagel in nagelhout verwijst naar de spijkers waaraan het rundvlees bij (rijke) boeren hing te drogen.

Telgter Wijn

Proef de wijn van de Veluwe.
Wijn van ‘Wijngaard Telgt’ uit Ermelo.
Eigenaars zijn Jan en Hennie van der Ham. Zij hebben passie voor de druiventeelt en voor het maken van wijn. Vanaf 2006 is deze wijngaard aangeplant en is uitgegroeid tot 2.400 druivenstokken met verschillende druivensoorten. Zo zijn de Telgter wijnen ontstaan, waarvan er al één bekroond is met een Bronzen Medaille.

streekproducten-garderen-telgter-wijnen
veluwse-schavuyt-streekproduct-garderen

Veluwse Schavuyt

De naam zegt het al! Bier van de Veluwe.
Dagelijks wordt in Bierbrouwerij De Vlijt in de eigen brouwinstallatie het ambachtelijke speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen.

Hoe komt de Veluwse Schavuyt aan haar mooie volle smaak?
Het ambachtelijke bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd. De gebruikte brouwingrediënten in het bier behouden hierdoor volledig hun heerlijke volle smaak. De grondstoffen voor het brouwproces worden zorgvuldig uitgekozen en continue bewaakt op kwaliteit.

Back-To-Top