Kom genieten in onze sfeervolle lunchroom

Lunchen in onze sfeervolle lunchroom met uitzicht op de weide

De sfeervolle lunchroom in het centrum van Garderen, die ruimte biedt voor ca. 20 gasten, ademt sfeer en gemoedelijkheid uit. De vlammen van de steenoven geven een extra beleving tijdens uw lunchmoment. Beleef gezellige warmte en sfeer tijdens uw bezoek.

Wat smaakt nu lekkerder dan een broodje met een verse ambachtelijke hamburger? Een overheerlijke hamburger uit onze eigen slagerij, gebakken in de steenoven. De steenoven heeft een speciale steenbodem die langzaam warm wordt. In de gietijzeren pannetjes wordt uw heerlijke uitsmijter of omelet bereidt.

Heerlijk bakje koffie van Peeze

Laat u verrassen door onze smakelijke koffie van Peeze. Peeze koffie staat in de Koffie Top 100 van 2015. Deze lekkere koffie is ook nog eens 100% gecertificeerde koffie: duurzaam én Fairtrade. En door het drinken van deze koffie helpt u de 4.800 koffieboeren die zijn aangesloten bij ons koffieproject op de Fero coöperatie in Ethiopië. Dat is nog eens bewust genieten!

Laat u verrassen door onze smakelijke koffie van Peeze. We schenken graag een heerlijk bakje vers gezette koffie voor u in.