Lunchen in onze sfeervolle lunchroom met uitzicht op de weide

De sfeervolle lunchroom in het centrum van Garderen, die ruimte biedt voor ca. 20 gasten, ademt sfeer en gemoedelijkheid uit. De vlammen van de steenoven geven een extra beleving tijdens uw lunchmoment. Beleef gezellige warmte en sfeer tijdens uw bezoek.

Wat smaakt nu lekkerder dan een broodje met een verse ambachtelijke hamburger? Een overheerlijke hamburger uit onze eigen slagerij, gebakken in de steenoven. De steenoven heeft een speciale steenbodem die langzaam warm wordt. In de gietijzeren pannetjes wordt uw heerlijke uitsmijter of omelet bereidt.

Broodjes & lunch bezorgservice

Heeft u een belangrijke meeting met klanten of wilt u gezellig lunchen met collega‚Äôs op het werk? Kies dan voor gemak en een smaakvolle lunch. Bekijk hier ons aanbod. Als u met een groep wilt lunchen dan zorgen wij dat er voor iedereen een pakketje klaarstaat met een heerlijke lunch! Ook hierbij maken wij het op maat, dus u kunt het gewenste lunchpakket zelf samenstellen. Of wilt u uzelf of iemand anders verwennen met een verrassingsontbijt of lunch? Wij bezorgen heerlijke broodjes en lunch op de gewenste locatie. Vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!